HTML

Neked nekünk és mindenkinek

ezt a blogot főként azért kezdeményeztem, mert szeretném megismertetni az embereket olyan oldalakkal amik szerintem figyelemre méltóak.

Friss topikok

Tapétázási Tippek

2010.03.07. 13:36 Diódejó

Sziasztok, akkor most jöjjön egy új.

Mielőtt belekezdenétek az otthoni tapétázásba, azelőtt fogadjátok meg a tanácsaim. Ha nagyon nagy felületet kell tapétázni, akkor nem árt vásárolni egy tapétázó gépet, mivel azzal sokkal jobban, pontosabban, és gyorsabban lehet a folyamatot csinálni.

A ragasztáshoz a sima cmc ragasztó vízben való oldását javaslom, úgy hogy a tapétázás előtt egy nappal keverjétek be a ragasztót, hogy a csomók jobban elkeveredjenek a vízben és fel tudjon rendesen oldódni.

Na egyenlőre ennyi. A többit később.

Webem, blogjaim, magyarul angolul, és németül olvassátok :):

szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,Budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás;

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hakereselesnemtalalsz.blog.hu/api/trackback/id/tr841816028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása