HTML

Neked nekünk és mindenkinek

ezt a blogot főként azért kezdeményeztem, mert szeretném megismertetni az embereket olyan oldalakkal amik szerintem figyelemre méltóak.

Friss topikok

Oroszországi metró robbantás

2010.04.03. 08:30 Diódejó

Durva ez a cikk róla, katt ide: MNO

Egy videó amit szintén érdemes előtte megnézni:

Hát nem tudom. Elgondolkodtam kicsit. Mivel láttam azokat a videókat amely az amerikában lezajlott terror cselekmény feltárására szántak, és hát meg kell mondjam elmorfondíroztam rajta. Nem az vallom hogy minden igaz belőle, de mi van ha mégis, és az oroszok is saját magukra mérték ezt a csapást, azért hogy ők is elindulhassanak a világban "igazságot" osztani valamilyen érdek miatt. Ha ez esetleg igaz, akkor az borzasztó tett lenne a kormánynak a népre nézve. Vagy azért is kezdődhetett, mert az oroszok nemsokkal ezelőtt csecsen főldre léptek, és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy nem barátkozás gyanánt. Mindenesetre bárhogy is van mindezek elgondolkodtató dolgok amelyek fényében kicsit szkeptikus vagyok a témát érintően. Annyi biztos, hogy nagyon sajnálom a sebesülteket, és azokat is akik az életüket vesztették eme rettenetes targédiában. Rengeteg erőt kívánok minden ehhez kötődő, negatív érzésekkel rendelkező személyeknek a történtek feldolgozásához.

Remélem az erőszak nem fog folytatódni!

Üdvözlettel:

Barnabás

Webem: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

Szólj hozzá!

Címkék: metró erőszak oroszország terror robbantás

A bejegyzés trackback címe:

https://hakereselesnemtalalsz.blog.hu/api/trackback/id/tr971891068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása